Jag & Elin inspireras

Ibland undrar jag nästan om inte det bästa med att ha barn är att det går att leva ut sina rosa böjelser hur mycket som helst. Skulle jag börja inreda hela huset i rosa skulle Jens inte riktigt hänga med i svängarna och till och med protestera lite. Elins rum däremot är det helt okej att använda så mycket rosa som jag vill i. Ja ja, Elin kanske får ha lite åsikter också men nu är det så bra att hon har förstånd nog att hålla med mig. I hennes rum är det mycket rosa med andra ord. Lite känns det som om jag tar igen min barndom, där jag inte alltid fick de färger och möbler som jag ville ha. Okej, Elin får inte alltid som hon vill heller (små barn har ibland lite konstiga idéer), men bra mycket mer än vad jag fick.

Inspiration i rosa
Vi brukar sitta tillsammans med surfplattan och kolla runt på nätet efter inspiration. Elin tycker nämligen om inredning lika mycket som jag, fast hon är mest intresserad av barnrum, naturligt nog. Vad är det då för saker som Elin gillar? Tja, till exempel det här barnrummet som jag håller med henne är väldigt fint. Det är väldigt rosa men känns ändå inte som det går till överdrift utan det har en bra balans. Elin säger att det är precis så hon vill att hennes rum ska se ut. Vi får se hur det blir med den saken, men en sak är säker och det är att hon tar efter sin mamma och har bra smak!

One thought on “Jag & Elin inspireras

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *