Snart rosa köksluckor!

Tjena igen alla monsterdiggare som det hette på 1980-talet. Lite uppdatering vad gäller köket och köksluckor. Jag har fått Jens att hålla med om att det nog är dags för att byta dem så en halv seger för mig. Däremot var han lite tveksam till just de köksluckorna som jag föreslog och tyckte att vi borde välja ut ett antal olika alternativ att välja mellan. Ett litet bakslag men det ska nog gå att övertala honom. Dessutom måste jag erkänna att han kanske inte har HELT fel och det inte är så smart att bara se några köksluckor på nätet och köpa dem. Det är ju inte helt säkert att de verkligen kommer att passa in i köket. Som tur är finns det en lösning på det problemet med!

Gratis är bra!
Mälarkök, som jag fortfarande håller fast vid att vi ska anlita, erbjuder nämligen gratis hembesök utan krav på köp. Då tar de med sig en massa olika material i flera färger som man kan välja mellan. Det kommer att göra det lättare att se hur material och färger verkligen passar in i köket. Eftersom jag redan tjuvstartat lite med att göra köket mer rosa så kommer, givetvis, rosa köksluckor att passa in bäst, så jag är inte orolig. Men det kan ju vara bra att få se materialen live också. Bilder säger inte alltid mer än tusen ord!

Så var det det där med monsterdiggare. Det var Elaka Arne (Klasse Möllberg som yttrade dessa bevingade ord. Se och hör själva:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *