Vägen till ett rosa kök

Rosa kök. Smaka på de orden. Visst vore det väl något? Vårt kök lider (än så länge) en viss brist på rosa men jag hoppas att det kan åtgärdas inom en inte alltför avlägsen framtid. Det gäller bara att övertyga Jens först, men det ska nog gå om jag är lite smart. Om jag föreslog att vi skulle göra hela köket rosa skulle det nog mötas med en del motstånd så det gäller att ta det hela lite pö om pö. Till slut kommer köket att vara inrett i rosa, och Jens kommer inte ens att ha märkt någonting! Ha! Jag hittade lite inspiration på Familjeliv om hur ett rosa kök skulle kunna se ut. Lägg märke till före och efterbilderna. Visst är väl vitt/rosa kakel bra mycket finare än svart/vitt? Svart/vitt kakel i köket tycker jag går bort, det ser ju ut som typ en simhall eller någonting. Inget för mig!

kök

Vårt kök just nu.

Börja med de små sakerna
Det rosa köket från familjeliv gav mig också en bra idé om var jag ska börja. Nytt kakel kommer att kosta lite för mycket och dessutom blir rätt så dyrt. I stället så ska jag byta ut handdukar och liknande enkla saker som inte kostar så mycket. Jag tror att det ändå kommer att göra stor skillnad (eller, jag vet, efter att ha sett bilderna i Familjeliv). Jens kommer nog inte ens att märka det, han är inte alltid världens mest uppmärksamma människa. Men JAG kommer att göra det, och det är det som är det viktiga!

2 thoughts on “Vägen till ett rosa kök

  1. Maria Post author

   Hej Joanna!

   Jag får passa på att tacka för inspirationen. Det var verkligen supersnyggt och jag älskar ju rosa 🙂 Svart och guld låter inte heller så dumt!

   /Maria

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *