Välkommen till bloggen!

Jag heter Maria Jansson och det är jag som har startat den här bloggen. Mitt största intresse är renovering och inredning, och det är det jag tänker att bloggen ska handla om. Den kommer säkerligen att handla om en del andra saker också, mer personliga saker om mig och mitt liv, så det blir väl en blandning kan man säga. Jag vill ju att ni ska lära känna personen bakom tangenterna också så att det inte bara blir en ansiktslös blogg utan en varm och personlig sådan. Men mycket fokus kommer att ligga just på mitt intresse för hemmet. Man brukar ju säga att det är skillnad på ett hus och ett hem, och jag vill inte bara bjuda in er till mitt hus utan också till mitt hem. Så därför hoppas jag att det blir en personlig blogg med inriktning mot heminredning och renoveringsprojekt.

Sedan vet man förstås inte hur det kommer att utveckla sig. Det är ju lätt att tänka en sak men kanske svårare att göra det. Jag har aldrig haft en blogg förut och jag vet inte hur pass personlig jag vill vara. Det är ju mycket med det där, vilka spår man ska lämna efter sig. För allt man gör på nätet finns ju kvar, och i värsta fall kan det hamna i mindre roliga sammanhang. Så för personlig vill man ju inte vara heller. Jag kommer till exempel inte att berätta var jag bor, för det känner jag mig inte bekväm med. De som vet de vet, och de som inte vet har ju egentligen inget ut av att veta.

Hur som helst, varmt välkommen till min blogg. Nu kör vi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *